Kedves Látogató!

Üdvözöllek, akárhonnan is érkeztél és örülök, ha velem tartasz ezen az utazáson „Ég és Föld” között...

Persze, ehhez a repüléshez bátorság is kell!

Mert a magasból sok mindent és messzire lehet látni, így más szemszögből fogod észrevenni a házakat, a környezetet, amiben éltél, az embereket és főleg önmagadat.

A „Bátraké a szerencse”… vagy „Segíts magadon és az Isten is megsegít”… tartja a mondás és ez így is van. Amint mersz lépni egyet, majd még egyet előre az önmagadhoz vezető úton, annál inkább megérted a jelenlegi problémáid valódi gyökereit és az életed igazi mozgatórugóit.

Ha megtisztelsz azzal a bizalommal, hogy az általad megadott születési adataid alapján elkészíthetem a horoszkópodat, akkor bepillantást nyerhetünk a lelked valóságába.

Kpappgyongyiirajzolódik előtted az úti célod, felismered az útitársaidat és amikor rátalálsz a zsebed legmélyén elkallódott iránytűdre, akkor már csak a számodra megfelelő irányt kell megtalálnod, hogy merre indulj el…

A térképolvasásban tudok Neked segíteni. Felismerni a útjelzők mögött rejlő jelentéseket, összefüggéseket és figyelmeztetéseket, amik magukban hordozzák a válaszokat és a választás lehetőségét is. A kreativitás és a kitartás elengedhetetlen ahhoz, hogy megtaláljuk a megoldást, ha pl. elakadunk valahol egy labirintus közepén és nem találjuk a kivezető utat.

Miközben el sem mozdulunk a fotelunkból, mégis hatalmas távolságokba jutunk el belső világunkban, majd nagy sebességgel és erővel csapódunk vissza a Földre… Azután ismét elrugaszkodunk, hogy elérjünk a Csillagok fényével megvilágított ösvényre, arra a kijelölt pályára, amin haladnunk kell, hogy teljesítsük a küldetésünket.

Ha készen állsz, akkor várlak szeretettel:

 Takács Gyöngyi
asztrológus

Creative Astrologia