Integrált Energia Terápia az Univerzum Stúdióban

Mi az IET és hogyan működik?

Egy új energia terápia, amely már a Vízöntő kor energiájával dolgozik és Stevan Thayer tolmácsolásában Ariel Angyal kezdeményezésére jutott el az emberekhez.

Az Integrált Energia Terápia (Integrated Energy Therapy ®) egy olyan energiagyógyászati módszer, amely 9 sejtmemória területen sejtszintről szabadítja fel a negatív tapasztalatainkból származó lerakódásokat, melyeket még karmikus múltunkból és jelenlegi életünkből is magunkban hordozunk. Az emberi energiamezőben dolgozunk, a folyamatot az energiaterapeuta vezeti, azt tisztítja, amit a páciens kész elengedni. A tényleges gyógyító maga a kliens. Az IET ® egy olyan energiaterápia rendszer, ami a 12 szálú spirituális DNS-sel dolgozik és segít biztonságosan, fájdalommentesen elengedni a tudatalattidból a múlt korlátozó energiamintáit. Olyanokat pl. mint bűntudat, bizalmatlanság, szégyen, fenyegetettség, kényszerek, szívfájdalom, visszafojtott harag, stressz, erőtlenség, félelem, szorongás stb. Az energiablokkok feloldásával egyensúlyt teremt a jelenedben, mert a tisztítás után az integrációs pontokon keresztül bevezetjük a sejtmemóriába a pozitív megerősítéseket.

Ez a módszer a Lila sugárral, egy csodálatos átalakító erejű energiával dolgozik, melyet Saint Germain lila lángjának, kozmikus radírnak, karmatisztító erőnek is hívnak. Kellemes légkörben egy masszázságyon relaxálva kapod az energiakezelést, amellyel megváltozik az Életed minősége.

Szeretettel ajánlom Mindenkinek ezt a szelíd, de mégis nagyon hatékonyan működő energiakezelést.

Takács Gyöngyi
IET Mesteroktató

Bejelentkezés: +36 31 78 47 113